örneğin bu sitedeki:www.ssc.com.tr 600 lira doğu karadeniz ve batum turu ilgimi çekti. öğle yemekleri dahil değilmiş sadece. 4 Gece 5 Gün 3 Gece Otel Konaklaması yazıyor bunu anlamadım.

ya da burdakiwww.gezgintur.com günüvirlik 140 liralık yedigöller olsun3 gece 4 gün olimpos 570 lira olsun ilgimi çekti

sizce tek başıma mı gideyim oralarda otel falan aricam ucuzundan baya uğraştıracak. yoksa böyle turlarla gezmek daha mı mantıklı. ekim başı bir de antalya planım vardı kendim gidip biraz kalacaktım ama otel fiyatları uçmuş en ucuzu bile gecelik 50-80. ama onun yerine şu olimpos turu aklımı çeldi.

sizin önerileriniz neler

 

daha once kendi tatilini (her sey dahil oteller disinda) planladiysan turla gitmekten her turlu daha uyguna gelir kendi yaptigin plan ayrica sirf cogunluk yapacak diye ekstra turlara para bayilmak ya da para vermedigin ekstra tur suresi gecene kadar (cogu zaman) dag basindaki otelinde ya da mecbur kalanlar disinda kimsenin gitmedigi bi dinlenme tesisinde beklemek zorunda kalmamis olursun.

ayrica tek basina gitmeyi dusunuyorsan bu tur turlar aksi belirtilmediyse iki kisilik odada tek kisi kalacagin icin ekstra masraf cikariyor. bunu da dikkate al degerlendirme yaparken derim.

in vino veritas

Tur kadar sacma bir sey yok yurt ici icin.
Fiyat olarak tabii ki ucuz ama cekilecek dert degil.
Sabah kalk diye telefonla arayip uyandiriyorlar daha ne diyeyim.
Tek git, istedigini yap, diger turlu safi yorgunluk.

Flipsflops

turlar düzenli tertipli oluyor. hayatımda sadece 1 kez tura katıldım. sakız adası güney ada turuydu. eğer araba yoksa sakız adasına gitmenin hiçbir anlamı yok. tura katıl ki otobüsle her yere gidebilesin. bir de turlar tam olarak nerelere gidilmesi gerektiğini biliyorlar. senin için daha rahat olur.

error522

eyvallah arkadaşlar sağolun yorumlar için. odada başka biriyle kalmak sorun olmaz ama ekstra masraf çıkartma olayını anlamadım. tek gideceğim evet başka tek giden olmayacak mı yani? bana 2 kişilik oda parası kitlemezler herhalde olmadı en baştan arar sorarım. batum konusunda yeni kimliklerle giriş varmış sanırım çipli olanlarla. benim kimlik de eski o sıkıntı yapabilir.
sanırm tur daha mantıklı ya. turla gitmeye karar verdim akradeniz tarflarına. antalya konusunda hala kararsızım ucuzundan pansiyon bulup 1 hafta takılabilirm ya da olimpos turuyla 3-4 gün de takılabilrm bakıcaz artık.

papuayenigine02561
1

mobil görünümden çık