
Kimyasal kullanımın var mı? Ben kullandığım dönemlerde rüyalarla ilgili sıkıntılar yaşıyordum ama başka neden olur bilemedim, ilk kez duyuyorum.
Tam uykuya dalarken kafanın içinde patlama sesi veya başka bir yüksek ses duyuyor musun, şimşek/ışık çakması gibi saliselik aydınlık görüyor musun?
Ben uyuyamama problemim için Melatonina kullanıyorum. Ama düzenli kullanmak gerekiyor, öyle 3-4 gün alıp bırakınca işe yaramıyor.
Uykuya dalmak için ASMR bana çok iyi geliyor. Bilmeyenler için başta komik gelebilir ama bir dene. İngilizce ile başla illa ki sevdiğin bi şeyler bulursun. Meditasyon isimli uygulama da uykuya dalmamda çok yardımcı oluyor. Özellikle 20 dakikalık nefes terapisi ile uyutma bölümü var onu falan deneyebilirsin bu gece.


@jacque sanırım içtiklerimizde var ya kimyasal. her seferinde orijinaline denk gelemiyoruz bu devirde ne yazık ki. bu yüzden kaynaklanıyor sanırım. acayip acayip rüyalar görüyorum, herhangi bir patlama sesi yada yüksek ses duymuyorum. ışık falan da yok. bilmiyorum ya asmr falan hiç denemedim açıkçası hoşuma gitmiyor. uygulamaya bakabilirim ama teşekkür ederim.
