Merhaba yaşamayı ve yaşatmayı seven duyuru ahalisi. Bornova da her şeyiyle nizami, bölge metro yanında tırmanış salonu olsa gider miydiniz? Böyle bir fikrim var, aksilik olmazsa 1 ay içinde hayata geçmek üzere ama öncesinde kamuoyu yoklaması yapmak istedim. Fikirlerinizi ve gözlemlerinizi yazarsanız sevinirim.

edit: tabiiki potansiyeli bilerek ve araştırarak bu işe giriştim, sadece farklı gözlemleri ve fikirleri bilmek adına desteğinizi rica ediyorum.


 

valla değil bornova'da, arka odada olsa oraya bile gitmem, hiç gitmedim çünkü. dolayısıyla öyle bir ihtiyaç içine girmem de gerekmiyor.

hem şişko hem deli

Çocuklar için olsa tutar. Anaokullarina reklam yapın bolca

westblack

@westblack güzel bir noktaya değindiniz, benim de aklımdaki önemli fikirlerden biri şu ki, bu salonda çocuklara yönelik programlar, eğitimler ve hatta doğumgünü partileri düşünüyorum. Bu işi yapacağımız yerin 100 metre yakınına izmir in en büyük kapalı çocuk parkı yapıldı, az bir reklamla dahi çocuklar için olan fikirler güzel olacak diye düşünüyorum.

tesla01

Hocam anaokullarindan bir kaç veli ayarladiktan sonra Instagram ve Facebook sağolsun uçar gider. Yani reklamı müşteri yapar. Yeter ki organizasyon işini de sağlam yapın. Ama dediğim gibi önceliğiniz bu ikeanin karşısındaki seneligi +15k olan. Genelde akademisyen ya da beyaz yaka velisinden oluşan butik anaokulları olsun.

Özel okullar bile 1. 2. Sınıf çocukları için komple 1 hafta kiralayabilir. Onlar için de güzel reklam çünkü böyle şeyler. Velilerden olumlu geribildirim geliyor çünkü böyle seylerde.

westblack

@westblack zahmetin için teşekkürler dostum :) salon tam olarak özel okulların, üniversitelerin olduğu ve rezidansların yükseldiği yeni bornova diye tabir edilecek bir konumda. Kurumsal şirketler ve okullar bu projem için önemli ayaklar olacak.

tesla01

Orda yaşamıyorum ama yaşadığım yerde böyle bişey olsa giderim.

megalomaniac

Bunlar surekliligi olmayan seyler, tutma ihtimali cok dusuk doalyisiyla. Tirmanma aktivitesi yapmak isteyece, dur bi deneyeyim diyecek insan profili cok sinirli olmasinin ustune bunu bir kere deneyip birakacak buyuk cogunlugu.

stavro

Ege Üniversitesi'nde okuyorum. Dağcılıkla uğraşan arkadaşlarım tırmanış için mekan olmamasından çok yakınıyorlardı. Dağcılık kulübünün kendi imkanlarıyla okulda oluşturduğu küçücük bir yer var, orada antrenman yapıyorlardı.

Dolayısıyla böyle bir mekan olsun, kesinlikle gelirler.

bir fincan kahve ile film izlemek

@fincan kahve ye ek olarak srt calisabilmeye uygunen az iki lane ve aylik abonelik ile magaracilari da cekebilirsin. duvari kime yaptiriyorsun? yuksekligi ne?

unabomber

Güzelmiş ben denerim. Açıldığında haber verin

hasmetizm 2046

gitmezdik

duşambe parçalıbulutlu

Bölge metroya 400 mt mesafede oturuyorum, gelmezdim. bu biraz hobi meselesi çok büyük bi kitleye hitap edemeyebilirsin.

aslmtn

giderim.

centrolenidae

@unabomber 4.3 metre yükseklik, duvarı için de bu işi anahtar teslim yapıp bouldering duvarı inşaa eden bir şirketle anlaştık. Özelden ismini yazabilirim sıkıntı olmuyorsa. 2 ortağız, arkadaşım profesyonel tırmanıcı ve dağcı o yüzden direkt dağcılık ile ilgilenenlerin de uğradığı bir merkez olma hedefindeyiz.

tesla01

@coyote profesyonel bir duvar olacak, önceliğimiz bu hobiyle uğraşan ve uğraşmak isteyen yetişkinler olacak çünkü.

tesla01
1

mobil görünümden çık