var mıdır nerden alabilirim? centone bakıyordum daha geçenlerde kolej civarında mağazaları vardı ama şimdi baktığımda bulamıyorum kapandı mı acaba? başka ankara kızılay civarı ya da eskişehirde kolay ulaşabileceğim bir yerde max 200-300 liralık takım elbise nerden alabilirim dostlar?
not: ankaradan eskişehire mülakata gideceğim. zamanım kıstlı olacak o yüzden merkeze yakın yerler olmalı.
not2: bide internetten alsam nasıl olur centoneden falan? taşıması vs sıkıntı olur mu acaba yaklaşık 400 km yol gidicem ankaranın ilçesinden eskişehire.


 

Abicim Kızılay'ı bilmiyorum, ama toplu taşıma ile A City Outlet'e koalylıkla gidebilirsin ve eğer bedenin normalse o fiyatlara bulabilirsin.

yandex.com.tr

malheiros

a city uzak kalıyor malesef kızılay kolej civarı olabilir.

papuayenigine02561

Kızılay avm de daffari var, gömlekleri ucuzdu, takım da uygundur sanırım.

curukturpkokusu

en ucuzu arıyorsan Sincan'da bulursun. olmadı demetevler. ama güzel görünsün, uzun süre kullanılsın falan demezsen.

babilbaligi

moda di centone bi bakın

kablelvuku

centone baktım ama ta keçiörende etimesgutta falan var mağazalaır. daffari aklımda teşekkürler. sincan tarafları da ters kalıyor hocam.

2-3 saat içinde takım elbiseyi seçip alıp trene yetişmem lazım. o yüzden ankamallda aklımda süvari ve kiğılı var tabii mağazada da internetteki gibi ucuz varsa takım elbiseleri. daffari de aklımda. başka önerisi olan varsa alabilirim ankamallda ya da kızılayda ya da maltepe tren garı çevresinde.

papuayenigine02561

ankamallde hangi mağazaydı bilmiyorum 299'a tam tekmil takım satıyordu camda okudum

9kuyruklukedi

ankamallda bakacağım artık hocam umarım bulurum o fiyatlara. muhtemelen süvari ya da kiğılı görüşsünüzdür. bulamazsam da kızılaya giderim orda da olmazsa eskişehir artık.

papuayenigine02561
1

mobil görünümden çık