asmr dinleyen dişil insan var mı acaba? Yapanlar, görüntüde olanlar hep dişil çoğunlukla. erkek cinsine iyi gelen karşı cins asmr'sinin kadınlar için olanı da var mı?
Siz ne dinliyorsunuz, ne zaman dinliyorsunuz?



 

Fred's asmr'ı izle.

bugunku antremanda goz dolduran futbolcu

Fredsvoice asmr'mış kanalın adı mobildeyim editleyemedim.

bugunku antremanda goz dolduran futbolcu

var yahu. Kadın erkek değil seslere duyarlılıkla ilgili daha çok, ama sırf görüntü için o videoları açan erkekler de vardır evet.

yalnız Türk bir berber var, adamın saç kesme-masaj vb. videları milyonlar izlenmiş. Onları izleyenleri çok merak ediyorum :D

nhk ni youkosu

Aceminickin dediği tatlı pasta vs tariflerini ben izliyorum mesela. Çırpma sesi, fıs fıs elekte un eleme sesi falan güzel yanı ama ben daha çok görsel şov için izliyorum. Asyalılar yapıyor, kanal Japonca galiba bilemiyorum, malzemelerin hiçbirini arasam bulamam ama izlemesi zevkli geliyor. Bir de ig’den sabun videolarına takılıyordum eskiden, artık çıkmıyor keşfette :)

olutaklidi

Sabun filan başka sanki. Alt başlıkları vardır mutlaka da, özellikle çok yakınında insan varmış gibi hissettiren (ses illüzyonu diye bişi var mı) türde şeyleri kastediyorum temelde. Intimacy hissi, böyle kulağına uflemeler filan. Zaten kulak şeklinde bişeyi kremleme sesi çok popüler anladığım kadarıyla.
Bi de role playing filan var. Bunlar hep erkeklere sanki. Kadınlar ne izlesin? :)

neynep

Ben fisilti ile kitap okunan videolarla uyuyorum. Iyi bence

chezsoi

youtu.be (her iki cins için de ideal, çünkü sadece ASMR)

youtu.be (ille de erkek olacak diyorsan)

Avoiding The Puddle

bugun de yeni birsey ogrendik...

cooperr

türk berber vidyosu ektedir :D
www.youtube.com

neynep
1

mobil görünümden çık