Görev çubuğundaki USB simgesine sağ tıklayınca takılı harici aygıtlar listelenirdi ve istediğimi çıkarırdım.

Geçen aylarda bilgisayarımı biraz karıştırdım. Sonra kısmen düzelttim ama şimdi bilgisayarımda yeri geldikçe programlarda hatalar çıkıyor, bu da onlardan biri olmalı.

Mesela, Publisher'daki çalışmaları PDF'e dönüştüremiyordum. Hiçbir yazıcı yüklü değil, uyarısı çıkıyordu. Saatlerde araştırdım ve uğraşarak bazı ayarları değiştirdim ve o sorunu çözdüm.

Bu donanımı kaldırma ile ilgili sorunumun adının ne olduğunu dahi bilmiyorum şu an. "USB simgesine sağ tıklayınca sekmeler açılmaması"?

***************

Bilgisayarımdaki karıştırma olayı şuydu: (Yine burada anlatıp yardım istemiştim.)


Bilgisayarımın arka planda çalışan programları kapattım ve problem çıktı: msconfig.exe'den bir pencere açıp (Sistem yapılandırması) HİZMETLER sekmesinde Tümünü Devre Dışı Bırak'a tıkladım. GENEL sekmesinde Seçmeli Başlangıç'taki yuvarlakların seçimini kaldırdım.

Hangi akılla: Youtube'daki bir video tavsiye ediyordu, güya arka plandaki boş yere çalışan programlardan kurtulacaktım.

Ne oldu peki: Windows'un tema'sı değişmişti yeniden başlatınca, eski bir tasarıma dönmüştü, düzeltemiyordum, uygulamak istediğim tema pasifleşmişti. İnternete bağlanmıyordu bilgisayar. Sistem Geri Yükleme yapmak istedim, onda da problem çıktı.

Ben de tekrar o pencereyi açıp tümünü geri yukle yaptım. Bazı şeyler düzeldi, ama bu sefer de tüm her şey arka planda çalışmaya başladı. Bilgisayar durmadan kasılıyor, fan çalışıyor.

 

Eğer işletim sistemi Windows 10 ve yakın zamanda güncelleme yüklediyse bilgisayar Microsoft iptal etti Güvenle Kaldır'ı. O sebeple gitmiş olabilir.

heritage
1

mobil görünümden çık