sistemim intel 1.73M centrino 512 ram
kisacasi utorrent'e "ne yapiyorsan yap ama cpu'yu az kastirarak yap" deme gibi bir opsiyonum var mi?
bir de davetiyeyle girilen torrent sitelerinin ozelligi nedir? davetiye aramaya deger mi? olan varsa gonderir mi? :P
upload ratiomu gostersem beni de toplariyla oynatirlar mi?
simdiden tesekkuler, hayirli korsanliklar.

Davetiyeli torret trackerların olayı: Yüklenen torrentler bi elden geçmiş, görüntü ses kalitesi vs bi elden geçmiş,onaylanmış oluyor. Oley Heroes 2. sezon yayınlandı diyip bi hevesle çektiğinde karşına hayvanlı porno çıkma ihtimali yok ve herkese açık trackerlarda millet çekeceğini bitrdi mi çeker gider,bana ne ki upload edicem ama özellerde millet ratio derdinde olduğundan download sömürdüğü gibi, upload etmeye de dikkat eder. Mesela bugün ben bilgisayarı herkes gibi downloada değil de uploada bıraktım evde, tam gün film vs göndercek millete.
Not: Soru sorarken seçeneklerden "soru" yu seçmezseniz kullanıcılar cevap veremez. Düzelttim.


torrent somururken yavalaması hdd nın yazma islemınden dlayı, cpu dan degil. dl yi sınırla 1-2 mb dl hızı kastırmaz tecrube ettigime gore.


Eğer üyelik gerektiren torrent sitelerini kullanıyorsanız dht'yi kapatmanızı öneririm. Yoksa o sitenin passkeyini kullanmadan aynı torrenti indiren kullanıcılar yani o sitenin üyesi olmayan kişiler de sizden dosya çekebiliyor ve doğal olarak bu kullanıcılara yaptığınız uploadlar rationuza yansımıyor.
