nasıl yapılır?
yapan firma var mı tecrübe ettiğiniz?
istanbul dan marmarise göndereceğiz...
otobüs firmalarına henüz sormadım.

 

ön tekerleği çıkartınca alıyordu pamukkaledekiler, hosteslerin bu konu hakkında bilgisi yok o yüzden müşteri hizmetlerine sormak lazım.

dismainpula

Ozel bisiklet cantaniz yoksa, ki boyle bir soru sordugunuza gore yok, en temizi sehirlerarasi otobus. Muavinle anlasirsaniz size ozel bir bagaj bolumu bile ayirabiliyor, ayirmasa bile dikine sigabiliyor pek cok bisiklet, bagaj icersindeki metal konstruksiyona direk kilitleyebilirsiniz de.

Bisikletcilerden bos koli alip, sagina soluna kopuk koyup, kadroya da boru yalitim kopukleri takmak ve sonra kargoya vermek de mumkun ama hem cok daha pahali olur hem de zarar gorme olasiligi daha yuksek olur. Ustelik bazi parcalari sokmeniz gerekir.

Otobuste ise en fazla sele yuksekse onu indirmek gerekiyor gidon yuksekliginin sorun oldugu bisiklet / otobus kombinasyonuna hic denk gelmedim. Oyle de olsa yan yatirilir zaten uygun bir bolume.

Yalniz Bayram zamani yolcu ve bagaj cok oldugu icin sorun olabilir, tenha bir sefer saatini secmek lazim.

Henry McClean

Gidonun alyanını gevşetip gövdeye paralel hale getirmek, ön lastiği ve seleyi sökmek yeterli oluyor ek ücret istemeden kabul etmeleri için. Yolcusu değilseniz insitiyatiflerine kalmış. Kabul eden kişinin cebine gidecek, neticede öyle bir hizmetleri yok.

Etanglement
1

mobil görünümden çık