
valla ben axxessi 1,5 yil kullandım çok az miktarda. Maaş müşterimizsiniz diye sizden aidat almayacağız dediler. Eyv. dedim. yüklü bir alışveriş yaptım taksitli, anında kart ücretini geçirdiler, üstelik hesap bakiyesini - bakiyeye düşürerek. Ne dediysem geri kurtaramadim.
Yani sizde aynı işlem olabilir, simdilik almıyoruz diyip, sonraki yüksek alışverişinizde alabilirler.


kartı kapattıracağım için öyle bir ihtimal yok aslında. ayrıca gs bonus kullanıcısıyım zaten.. gene müşterisiyim adamların.


ne uğraşıyorsunuz ki kapattırmakla verin bi dilekçe kart ücreti alınmamasına dair kanun hakkında kurtulun ahanda dilekçe örneği ekteki linkte var doldurup verin o kadar.
www.memurlar.net


evet o dilekçeyi iadeli-taahütlü postalayın doldurup direk geri iade ediyorlar kart ücretini. bunu citibank gibi müşteri "öpme" odaklı bir banka bile yaptıysa hepsi yapıyordur.
