[q]
(7) 

Kola Iciyim mi?

SevmeBeni #134571
Askerden geldigimden beri(2.5 ay) kilomu korumak istedigimden beslenmeme ozen gosterip, kola icmiyorum. ve su an canim cok fena kola cekiyor;

kola iciyim mi? yoksa bu vakte kadar sabrettim diyip icmemeye devam mi ediyim?


 

kolayi ne kadar icmekten soz ediyorsunuz ki?
caniniz cok cekiyorsa ufak tefek goturun ama eger gununuz hareketsiz geciyorsa ve kilo almaya meyilliyseniz uzak durun derim. amac asit ise sodayla neyin ikame edin.

tiberius claudius

abartmamak kosuluyla coca-cola zero da icebilirsin.

sourlemonade

bi kadehten bi şey olmaz. :D

rurouni

ya light kola var bu durumlar için? ondan tüketin. iradeyi bi kere bozunca gerisi geliyor ancak dikkat.

theos ek mekhanes

kola içmeyin şekerli zararlı, light cola da içmeyin aspartam içerdiği söyleniyor şekerden bile tahlikeli.
ayran, şalgam suyu, kefir, boza, şekersiz yeşil çay çok değerli gıdalar.

joepiscopo

kola, light da olsa asitli her türlü içecek, meyve suyu tehlikeli. ben kolayı light ice tea şeftali sayesinde bıraktım. en azından kolaya göre daha az zararlı.

overdose

ilk başlarda sodayı gazoz ya da az miktarda meyve suyuyla karıştırarak içebilirsin bu da etkili olur kolayı bırakmana.

overdose
1

mobil görünümden çık