www.sahibinden.com

Şu an için ev alınmaması taraftarıyım. Piyasa çok kötü ve fiyatlar düşecek. Paranızı dolara yatırıp beklemeniz daha mantıklı. Ben olsam öyle yapardım.


ilanda cankaya yazinca biran baya iyi diyecektim, sonra haritadan konuma bakinca evin ankarada olmadigini gordum. metrekare fiyatlarina bakarsan ortalamanin neredeyse %30 ustunde ilan fiyati. 300e alabiliyorsan olabilir.


neden ankara'da olmadığın düşündün? yok bu ev özelinde sormuyorum. istanbul'da hiçbir şartta bu fiyata ev alınmaz sanırım değil mi?


Pazarlık et 350ye 375e falan alırsan iyi


Yasamkent cok sacma bi yer. Merkezi bi yerden 250 bine ev al 50 bin de icine harca al sana yeni ev


yok ev alacağımdan değil. bu evi de öylesine koydum. istanbul'dan bu fiyatlara ev alınmaz değil mi? ankara ucuz geldi. yolda 250 bin liraya 3+1 ilanı falan gördüm geçende.


Evet ankara istanbula gore cok daha ucuz toprak var cunku. Batiya gidersen pahali ama kuzeye dogru bedava istanbula kiyasla


merkeze cok uzak cunku.
