ne yapmam lazım? doğrufan şubeye gitsem çekebilşr miyim?




 

Şubeye göre değişir. Gitmeden önce arayıp haber vermekte fayda var.

tss

haber versen iyi olur hazırlasınlar

prasinos

onceden telefonla haber vermelisin

kitap arasında kalmış silgi tozu

büyükşehirde büyük ve merkezi bir şubeyse direk çekebilirsin para akışı çok olduğu için. ama orta veya küçük bir şubeyse haber versen iyi olur. başkası çekmek için rezerve etmiş olabilir, kasadaki parayı göndermişlerdir vs. elin boş dönme.

cevab veremedim

bir gün önceden adını yazdırırsan daha iyi olur. şube büyük bile olsa bekletiyorlar. hatta toparlayamadıkları bile oluyor.

scudman1

O parayi alman icin en az 5 sube dolasman gerekecek.
Onceden aramazsan hayatta vermezler.

acemi

En az 1 gün öncesinden arıyorsun, parayı hazır ediyorlar. Perşembe bizim de böyle bir işimiz var, bugünden haber verdik hatta.

shangrilla

Şubelerin %99unda dediğin tutardaki para hazır olarak bulunur zaten. Kendini garantiye almak veya bankanın artizliği ile karşılaşmak istemiyorsan, 1 gün öncesinden haber versen şubeye yeterli.

re noreno

50.000 merkezi şubeyse sorun yaşama ihtimalin zayıf. İçim rahat etsin diyorsan arayabilirsin.

mekaniker

balgatta bir banka şubesinden 5.000 tl çek tahsil edememiştim. bu tip her soruya yazıyorum bunu. 50.000 büyük bi rakam. merkezi şube vs olması bişey değiştirmez. şubede o kadar para olsa dahi sizden önce gelene vermiş olabilir veya siz gelmeden önce telefon eden biri için ayırmış olabilirler.

elorelia

bir gün önce arayıp 400.000 tl çektim. aynı gün 10.000 tl'den fazla veremediğimiz oluyor demişlerdi.

Jesus Christ
1

mobil görünümden çık