Bende speedtest 25 ama fast 2 gosteriyor. Speedtest'e internetimi hizli gostermek icin kac para veriyordur superonline?




 

speed'de server değiştirin.

i dont know i dont care

Evet speedtestlerde limitlemiyorlar. Diğer adresleri kısıtlıyorlar youtube facebook gibi. Kendi çıkışlarından yaptıkları bir şey. Para falan vermiyorlar yani.

bahoho

para verilecek bir şeyi yok bunun. internet sandığınızdan çok çok çok daha karmaşık bir şey ve yaşadığınız yavaşlığın tek sorumlusu size internet sağlayan servis sağlayıcı olmak zorunda değil.

misal 1-2 aydır akşamları twitch'ten 360p yayını zor izliyorum, gündüz vakitlerinde 1080p 60 fps sıkıntısız. geçen sene de benzer bir sorun yaşamıştım ve zaten işim gereği avrupa, orta asya ve afrikada 250+ ISP ve operatöre teknik destek veren bir ekipteyim ve kendi araştırmalarımla sorunun deutsche telekom'dan kaynaklı olduğunu bulup onlara durumu iletmek için bir kişi bulacakken sorunu çözmüşlerdi.

kabaca basit haliyle, bilal'e anlatır gibi anlatayım; istanbul'dan ankara'ya giderken bir sürü şehirden geçiyoruz, sadece istanbul'daki yollardan superonline sorumlu, diğer şehirlerdeki yollar kötüyse, o yolda trafik varsa bunlar için superonline'ı suçlamak anlamsız.

not: kablonet 100 mbit kullanıyorum.

washe

fast: Türkçe
İnternet hızınız
25mbps

speedtes.net: PING ms
9
DOWNLOAD Mbps
46.66
UPLOAD Mbps
4.00

proletarier aller lander vereinigt euch

ek olarak;

fast.com'dan hız testi yaptığımda router'ımdaki trafik hızı;

prntscr.com

fast.com yanlış sonuç gösteriyor.

washe
1

mobil görünümden çık