
sourlines hava yollarıyla uçarken duymuştum.


Benden hoşlanan biri buraya profilimi de koyup birşey sormuştu ve buradan birisi de bana yazmıştı. Hey gidi günler hey


Googlea yazdığım sorularda çıkıyordu. Yoksa ekşi yazariyken sub ethada dikkarimi cekmemisti


ilk yazar olduğumda sub-etha'yı kurcalarken tesadüfen bulmuştum.


+1 sub-etha'yı kurcalarken bulmuştum.


(bkz: #10012455)
edit: compu'nun cevabı bizim havamızı fıss diye söndürmüş oldu :)
edit2: soran bot hesap galiba


Aplam buraya bakarken yanında maydonoz olarak buldum seneler seneler evvel önce. En az bi 8-9 sene öncesi oluyor


Sub etha’dan


Ekşi Sözlükte sol framede görmüştüm, sonra sözlükten birine ulaşabilmek için üye olmuştum.


Google'a sordugum sorulardan +1. Sonra bir sure sonra acaba Eksi Duyuru'da sorulmus mu diye Google'a soru + Eksi Duyuru yazmaya basladim. Oyle.


Şimdi bazen bir şey ararken googleda ekşi duyuru çıkınca hala şaşırıyorum, eskiden nasıl duymamışım fark etmemişim diye, algıda seçicilik mi yoksa o zamanlar aramalarda bu kadar sık çıkmıyor muydu bilmiyorum. Sene 2010.


her şeyin üstesinden tek başıma gelmem gibi burayı da kendi kendime keşfetmiştim.


nette bir şey araştırırken denk geldim.


Acildigi gun duyurulmustu oyle girdik. Cok eglenceliydi kural yoktu, simdi takim elbisesiz dolasilmiyor.


anet vardı eskiden, outlook express'den girildi. burası gibi çok faydalı bir alandı. sonra bir anda kapandı ve ortada kaldık. sonra, henüz sözlüğe üye değilken yine oradan farkedip üye oldum galiba.


Reklamlarda dönen Deep fear şarkısı vardı onu ararken bulmuştum vayybe


Sub etha


olan biten'de duyurulduğunda.
sene 2006ydı.


sözlükte gezinirken


Bana sözlükten Robin söyledi abi sadece ekşi sözlük yazarlarina duyuru yapabileceğim bir platform lazım diye. Sonra soru sorma özelliği ekledim, sonra internet ve sözlük olarak farklı giriş mekanizmalari ekledim. Sonra defalarca siteyi yeniden yazdım, en son hali hala ship edecek duruyor betada.


Subetha
