Şaşırıyoruz buna, hiç beklemediğiz bir hareket. Niye yayınlıyor, nasıl yayınlıyor. demek ki başka dizileri varmış diyoruz. Arkasından bir on bölüm daha. Yetmedi bi on daha. Çil yavrusu gibi dağıldık valla adgjdjk

Neyse şaka bir yana bunu niye yapıyorlar yav, 2 günde bitiyorsun diziyi kalıcılığı olmuyor. Haftada bir iki yayımlansa daha iyi olmaz mı?

Bu arada netflix'im yok, ilk defa bir dizisini izledim bir baktım on bölümü sakkadanak yayinlamislar ve malum ortamlara saniyesinde düşmüş. İnsan kendine hakim olamıyor doğal olarak ve en kısa sürede izlemeye çalışıyor.

Bahsettiğim dizi: The Haunting of Hill House

 

Google'a binge watch yaz ve sonuçlarda ne kadar çok netflix olduğunu gör.

Pazarlama şekli, kendilerini bu şekilde öne çıkarıyorlar. Sektörde bir farklılık yaratıp belirli bir kesime hitap eden bir davranışı kendileriyle bağdaştırmaya çalışıyorlar.

Benim yorumum bu, ceo'suna sorsak belki çıkış amacı farklıdır bu sistemin.

Bruce

çünkü adamların ellerindeki devasa veriler bunun daha iyi ve bağlayıcı olduğunu gösteriyor.

media.netflix.com
www.investopedia.com

rotten head

daha iyi oluyor. bolumler hafızalarda tazeyken parçaları birleştirmek daha kolay ve zevkli. atladığın detay olmuyor ard arda izleyince.

öbür türlü onemli yerde kalınca sıcağı sıcağına o heyecanla izleyemiyorsun arada gecen surede yeni bölüme duyduğun heves ve heyecan azalıyor. hem de yeni bölümde 3 bölüm önceye atıfta bulunsa ne olmuştu lan diyorsun.

Neill

Netflix, Hollywood yapımı kalitesindeki dizileri daha ucuza mal ediyor. Eğlence dünyasının Nestle'si gibi bir şey. Çok acımasız ama aynı zamanda da teşvik edici bir firma yapısı var. Bir podcast'te anlatıyordu, bir bölümde çalışanların yaptıkları işin karşılığı daha ucuza piyasadan alınabiliyormuş. Anında o bölümü fesh edip işten çıkartmışlar. İşten çıkanlar başka bir firma kuruyorlar ve sonra daha da ucuza Netflix'e hizmet veriyorlar. Yöneticilerden birinini aldığı maaş, yapılan işe denk olmadığını düşündüğü için istifa ediyor, etmek zorunda kalıyor falan... Yani kimsenin koltuğunun sağlam olmadığı bir acayip şirket. Haliyle rekabet şansı çok yüksek.

malheiros

esas amacladıkları seylerden bitanesi de zaten o tvnin basında daha da fazla vakit gecir.
netflix cıktıgından beri heyecanla yeni bolum bekleyen birini hatırlamıyorum.
tam tersi heyecanla baska dizi arıyan insanlar var.
10 bolum izliyosun dizi cok hosuna gidiyor,bitiyor.
işte netflix burda kazanıyo bende dizi bitmez bak bu var benzer bak begenirsen bununda 10bolumunu bitirirsin diyip zincirleme bi reaksiyon baslatıyolar

samaras8

Ben Netflix'ten izlemeyeceksem bu nedenle bitmis dizi ariyorum. Yoksa ikinci sezonu bir bucuk yil sonra cikinca ben eski bolumleri unutuyorum dizi anlamsizlasiyor.

Traveller
1

mobil görünümden çık