merhaba biz iki amerikalı (amerikan vatandaşı) olarak türkiye'de evlenmek istiyoruz. çünkü aslında anamız babamız libyalı pakistanlı. amerika anamıza babamıza vize vermiyor. biz de ortada biyer olduğu için türkiye'de evlenelim diyoruz.

olabilir mi böyle bişey?

diye soruyor bi arkadaş. yardımcı olabilirseniz sevinirler.

 

amerikan vatandaşı değiller yani?
amerikan vatandaşı olup amerika ne vizesi vermiyor?
iki türk italyada türk konsolosluğuna giderek evlenebiliyor sanırım amerikalı ise buradaki amerikan konsolosluğunda evlilik yapabilirler diye tahmin ediyorum.

edit: soru düzeltildi dediğim gibi iki türk italyada türk konsolosluğunda evlenebiliyor(arkadaşlarım evlendi) amerikadan türkiyeye gelecekler randevu alıp amerikan konsolosluğunda nikah kıyacaklar(bunlar şahsi tahminim) net bilgiyi tecrübe edenler yazar.

basond

tr.usembassy.gov

burada anlatiyor turkiye'de nasil olur. Okusun arkadaslariniz. Gariptir ki Amerikan konsoloslugu ya da elciligi nikah kiymiyormus bu arada.

burada da var bilgi: travel.state.gov

sen de başını alıp gitme ne olur

türkiyedeki amerika konsoloslugunda evlenebilirsiniz sanırım. ama somut bilgim yok.

çünkü bunun ters versiyonu, iki türkün yurtdısındaki türk konsoloslugunda evlenmesi.

istanbul amerikan başkonslosluguna mail atabilirsiniz.

kitap arasında kalmış silgi tozu

abd vatandaşlarının anne babasına vize nasıl vermiyorlar ? 9 ayda anne ve babalarına green card alabilir bu insanlar chain immigration ile.

hayvan gibi yazar
1

mobil görünümden çık