sb.

not:yetişkinler için soruyorum.

teşekkürler.

 

insan azmederse her şeyi yapabilir.

Delay Fuze

Öğrenir tabii, niye öğrenemesin? Ben hiçbir zorunluluk olmadığı zamanlarda bazen sol elimle yazmaya çalışıyorum her ne kadar yavaş olsam da. Sol eliyle yazdıkça alışır, yavaşlıktan kurtulur bence.

m e b

Ben 12 yaşından sonra değiştirdim. Yetişkinler de değiştirebilir bence.

6 yasimdan beri metal dinliyorum

öğrenir elbette ama bence aynı anda iki yerde kazanamazsın. yani birinden biraz kazanınca diğerinden biraz kaybedersin.

titiraprap

ogrenir. nereden biliyorum? 40 yaslarina yakin yuksek lisansta arkadasim yazi yazdigi sag kolunu kirdi, 2 ameliyat olmasi gerekti 5 ay falan kullanamadi hic kolu ve eli. okulda mecbur sol elle yazmasi gerekti. basta hic yazamadi, 5 ayin sonunda gayet rahat yaziyordu. yazisi doga olarak kotu (sag elinde de), sol elle yazdigi da kotuydu ama yaziyordu iste.

robokot

Zorlanmadan öğrenirsin.
Solagim ve sağ elimle yavaş da olsa okunaklı yazabiliyorum. Alıştırma yapsaydım hız kazanırdim. Ama sol elimle yazdığım kadar düzgün olmazdı. Diğer insanlar için de geçerli bu.

dont eat me

Editleyemiyorum.
Zor bir şey değil. Devamlı sol elini kullan. Sağ elinle yazdığın kadar guzel yazamazsin, yine de yazarsın.

dont eat me

yalnız bi yerde bunun zararlı bi şey olduğunu okumuştum. iki elle de yazmaya çalışmak / el değiştirmek filan. beyni geliştiriyor diye bilinir halbuki ama değilmiş. yazıya göre ;)

ssiradanbirigibi
1

mobil görünümden çık