
duvar saati, iki tane almaktan yırtarsın


babana cüzdan al, annene de kolye al.


www.hepsiburada.com
veya
www.hepsiburada.com
hastası olurlar, kullandıkça hatırlarlar...


gerçekten işlevsel olmayan hiçbir şeyi alma.. onlar şimdi "kullanmaya kıyamama" hali yaratırlar.. anneme 10 sene evvel cüzdan aldım 4 yıldır kullanıyor.. 6 yıl yattı öle.. annene zarif bir küpe kolye gibi bilirsin işte tarzını..
ev aleti alırsan işini görür ama hani duygusallık? ama hakikaten böle annenin mesela bulaşık makinesine ihtiyacı varsa böle eve çok lazım bir şey anne+baba ortak hediye..
babaya yeni nesil süper atkılardan diyeceğim ama kış bitti. küçük her yere götürülen trt fm çeken radyolar olabilir..
kuzum benim sen ne alırsan al 10 numara evlatsın yine de :)


yemeğe çıkarsan onları?


Her ikisi için tek bir dijital çerçeve alın, birlikte çektirdiğiniz fotoğrafları ekleyin.


@kurremkarmerruk
Çıkardım aslında ama nedense rahat hissetmiyorum hala. Yetersizmiş gibi görünüyor gözüme.


babaya kaliteli bir gömlek/t-shirt al yaz boyunca giysin adamcağız, anneye de kolye al. altın olsun tabi, kolye takmıyorsa büyük altın al. istediği zaman bozdurup ihtiyacını istediği şeye göre karşılar.
ayrıca hediyenin kalıcı olup olmamasına ne bakıyosun ki, annen ile babana alıyorsun sonuçta. baban giyip birileri tarafından gömleği sevilir sorulursa bizim oğlan aldı demesi onu zaten gururlandırır. neyin kalıcısı olacak ki, sevgiliye mi alıyosun hem.


ilk kazandığım parayla anneme mutfak masası babama da gömlek almıştım. bence hediye + yemek ya da madem çıkardım diyorsun pasta filan al ev için. kardeş varsa o da nasiplenir yazık.


@copy paste
Hediye zaten doğum günlerinde aldığım bir şey. Sembolik olsun istiyorum, ki bence bunun sevgiliye hediye almakla çok ayrı kategorilerde değerlendirilmesi lazım. Daha değersiz bir olaymış gibi göstermek yanlış.
