malum şu anda aldı başını gidiyor yukarı doğru, biraz birikimim var ama korkuyorum döviz işine girmekten hükümet kesin seçimden sonra müdahale yapacak görüşündeyim şimdi bunu göze alamazlar sizin görüşünüz?




 

4.20lerden beri daha yükselmez artık diye almıyordum dolar. 4.50ye çıkıp 4.40a düşünce aldım. Dün gece de 1000liramla ya dedim makas çok 4.79dan almayayım sabah bi baktım 4.92 olmuş. Sonra 4.88den aldım.

Yani daha yükselmez dedikçe yükseliyor. Çok çok kısa zamanda gerekmiyorsa dolar hep önceki seviyesine geliyor düşse de biraz...

senolll

Napacaklar müdahale olarak? En fazla rezervleri boşaltıp geçici bir rahatlama yaratırlar, 2 ay sonra eski seviyesine döner o da.

noluyo yaa

istedigi kadar mudehale etsinler dolar dusmeyecek. turkiye'nin ekonomisi iyi durumda olsaydi, cok cok dolar bir seviye tutunurdu. secim sonrasi en az 1-2 yil kadar artmaya devam edecek. uzun donemde dolarin da yatirim araci oldugunu dusunmuyorum. sadece dolar alirsan dolara gore para kaybi yasamazsin, lakin ortadogu'nun daha problematik hala gelmesi, cin ve kuzey kore'nin durumu, iran..bunlarin hepsi dolarda deger kaybina yolacacak. suan icin en yatirim yapilabilir sey, altindir.

ubi dubium ibi libertas
1

mobil görünümden çık