şuanki kur ile 12.543,66 USD, 10.462,20 Euro alabiliyorum.
1 dolar=4.3050 TL
1 Euro=5.1615 TL
kur iyi mi yoksa nakit olarak çekip döviz bürosundan mı alayım?

onu bunu bilmem de internet bankacılığından alın derim ben.


kur genelde doviz burolarında daha düşük oluyor karşılaştırın. Birde makas kapanma muhabbeti var, piyasaların açık olduğu saat diliminde alın alıcaksanızda.


alış ve satıştaki makasa bak. eğer başka bankada hesabın varsa onları karşılaştır, hangisinin makası daha azsa ondan al. döviz bürosuna gerek yok.


Mevcut iktidar seçimlere kadar dolara bir şekilde müdahele eder diye düşünüyorum, bu kurla seçime gitmezler. O yüzden seçimlerden önce biraz aşağı çekilme bekliyorum. Ancak müdahele ters de tepebilir önce aşağı sonra yukarı şeklinde.
Ancak 25 haziran günü doların kıracağı rekorları izleyeceğiz hep beraber, o yüzden ister şimdi alın isterseniz biraz aşağılara düşmesini bekleyin.


döviz işinden hiç anlamadığım için alsam mı almasam mı yarın mı baksam falan derken tüm parayla dolar aldım. akşamdan sabaha 1000 lira arttı para.
