Bende de anahtar var ama tahmin edeceğiniz gibi ceviremiyor anahtar yuvasını.




 

kapı kilitli değilse sert bir kredi kartıyla açılabilir. eski tip nüfus cüzdanı boyutundan dolayı daha iyi oluyor. bulmak zor ama eski usül siyah röntgen filmleri daha da iyi tabi. kilidin üstünden sokup aşağı doğru çekerek kapı dilinin olduğu hizaya getirip dilin içeri girmesini sağlamaya çalışacaksınız. internette videoları mevcut. su şişelerini kesip onunla açanlar da var ama ben beceremedim.

nrmnm

Kilitli değilse Pet siseyi kağıt gibi ez kredi kartı gibi araya sıkıştır tık diye açılır, yada aynı anahtardan varsa deliğe tak yavaş yavaş sağa sola çevirip ittir arkadaki anahtar geri gidecektir.

Uncle Sam

Arkada anahtar kaldıysa kapı kilitli değildir, kredi kartı ve ya benzeri sert ama esnek bir şeyler ile kilit dilini itip açacaksınız.

John Bloor

dilin geçtiği yeri sapta, oraya kredi kartı gibi bir kartı sok sonra kapıyı ileri geri sallarken kartı da ittir. bu şekilde deneyerek bir kaç dk 'da açılıyor

jedilance

benzer bi durumda ( kilitli değildi ) pet şişeyi kesip kapı arasına sıkıştırarak açmıştım. deneyebilirsin. yutubta filan vidyolarını bulabilirsin.

spirit crusher
1

mobil görünümden çık