Açıkçası bunun için hiç doktora gitmedim. Kötü olduğumda bi fexofen içiyorum günü kurtarıyorum. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz?




 

Doktora gittim ilaç verdi. Zyrtec ile direniyorum. Kesin tedavisi yok. Birtakım iğnelerle 6 aya kadar bastırabiliyorlarmış ama o da ya tutarsa. Bir de bitkisel bir karışımdan söz etmişti yakın bir dostum. Duyuruyu silmezseniz eğer, öğrendiğim zaman sizinle de paylaşırım.

desdenova34

Süper olur. Gözüme iğne batıracağım az kaldı :)

hede hodo

şehir değiştirdiğimde başladı,
ayakta duramıyordum
tıkanıklığı geçici olarak suya veya içeceğe damlattığım çörek otu yağını içerek açıyordum.
2. yılın sonunda geçti alerjim
ve araştırdığım kadarıyla astım ile desteklenmiyorsa bir süre sonra kendiliğinden geçebiliyor alerji

sadegazoz

polen, çimen, ağaç, arpagiller vesaireye karşı alerjiniz varsa maalesef geçmiyor bu meret. doktora gidip antihistaminik edinip, sabah da yine doktorun vereceği bir burun spreyi ve boğaz spreyi kullanılarak gün atlatılabilir. tabi yanınızda bol miktarda peçete, bir küçük şişe su da bulundurmak lazım ki ilaçlar hapşırmaları tamamen kesemiyor.

bir de göğüs hastalıklarına gidip bir alerji testi yaptırmakta fayda var. nelere alerjiniz olduğunu belirleyip ona göre önlem almaya da çalışabilirsiniz.

evek

Alerji testi mutlaka yaptırın. Birçok şeye alerjiniz varsa işiniz daha zor zira hem ilaçlar hem de aşı tedavisi daha az etkili oluyor. Örneğin bende tek bir ota alerji var ve burnum %100 tıkanıyor bu yüzden. Levmont hariç hiçbir ilaç ve sprey de işe yaramıyor. Asi tedavisine başlamıştım ama düzensiz gidebildiğim için pek etkili olamadı, benim hatam.

3 senedir çareyi kortizon iğnesinde buldum (doktor tavsiyesi ile elbette). Her sene bu zamanlarda gidip bir tane iğne oluyorum, sezonu atlatıyorum. (Diprospan)

Bence hemen doktora gidin.

orient blue

25 senedir hiçbirşey çare olmadı baana

neda22
1

mobil görünümden çık