Millet özel üniversiteyi 3 yılda bitirdi.Ben devlet okulunu 6 yılda bitirdim.Bu da aklıma geldikçe motivasyonum bozuluyor.

gayet normal. zor bir bolum.


allah başka dert vermesin :D abimin arkadaşı 7 senede bitirdi. benim tanıdığım biri şuan iü hukukta 8. senesinde.


canini sikma, herkes gibi olmak zorunda degilsin. hayatindan keyif almana bak. kac senede bitirdigin onemli degil.


özel üniversiteyi 3 senede bitirmek başarı olabilir, ama bitirmek için moron olmamanız yeterli bence çoğu için


Normal dostum bozma moralini.


Normal değil.


İyi bir öğrenci değil misiniz? Bu soruya siz cevap verin. Olabilir ki ek iş yapmışsınızdır. Hem çalışıp hem okumuşsunuzdur. Bu durumda motivasyonun bozulmasına gerek yok. Ama yatıp, yatıp 6 senede mezun olduysanız tembelsiniz demektir. Bu durmda da çalışmaya başlamak için motivasyonunuz olsun.


kendini kimseyle kıyaslama. faydasız.


ya oku işte yahu, bir etrafına bak millet senin yerinde olup 10 senede bitirmeye razı. ekşiden tanıdığım bir abim 36 yaşında avukat oldu, kaç senede bitirdi bilmiyorum tabi de başladı da avukatlığa. dert etme böyle şeyleri.
