
şu anda kaynak gösteremeyeceğim ama o bölümdeki bilgilerin yalan, yanlış, sallama oldukları ispatlanmıştı. ilk izlediğimde vay amk demiştim ama şu anda verilen bilgilere bir itimatım yok.


Zeitgeist=çöp. Ciddiye almaya gerek yok.


İnsanlar internette gördüğü, rastgele bir resim üzerine yazılmış yazılara dahi sorgusuz inanır hale gelmiş durumda. Bu belgesel en azından biraz sorgulama fikri aşılıyor. Kendince bi ütopya fikri var. %100 doğru işe yarar diyemeyiz, belgesel alt tarafı. İzle geç, hayat değiştirecek bir yönü yok bence. Değiştiren varsa da bi yerden ışık bekliyormuş zaten o kişi.


Zeitgeist=çöp +1, yapanlar kötü niyetle hazırlamışlar. Kendi fikirlerini benimsetmek için bazı doğru bilgilerle çarpıtma veya yanlış bilgileri karıştırıyorlar. Kısaca "benim iyi bir amacım var o yüzden amaca ulaşmak için her yol mübah" mantığıyla hazırlanmış. Terörist mantığıdır bu. Ayrıca buna belgesel demek komik olur. Propaganda ürünü diyebiliriz ancak.
