2016 yılındaki japonya seyahatimden kalma 51bin japon yeni var elimde. anadolu yakasında nerede bozdurabilirim? havalanında halletsem çok kazıklanır mıyım?




 

Havalimani kaziklar.

Kadikoy carsida satir doviz var, otobus duraklarinin karsi tarafinda. Orasi alir.

kuehles blondes

en iyi kuru bulma ihtimali kapalıçarşıda olur. ama yine de çok umutlanmayın. beni zamanında tenge, manat ve ruble'de iyi kazık yemiştim.

ozdek

ülkesine dönen japon bul, ona ver, ondan da artırdığı TL'si varsa almayı dene. Parça parça da olsa verirsin.

idexo

kapalıçarşı dışına bakma bile ama orada bile güncel kura göre güzel kazıklanırsın. ben yaşadım oradan biliyorum.

biergarten

Nasi kaziklaniyosunuz? Ben hic kaziklandigimi dusunmuyorum. 100 tlde 1-2 tl zarar etmek mi bahsettiginiz? Nasil kazik?

Havalimani kazik mesela ve banka da oyle bence, 100tlde kayip rahat 20tlyi filan bulur da normal dovizcilerde nasil?

kuehles blondes

euro, dolar yada paund değil ki bu. japon yeni bulunmuyor. kuru neredeyse kafalarına göre ayarlıyorlar.

biergarten

Anadolu yakasındaysanız ben alırım güncel kurdan.

Mcfly

bende de 61 bin yen kaldı, güncel kurdan nerede çevirebilirim? Kapalıçarşı hariç, çünkü kafalarına göre kur belirliyor adamlar.

mindi

kapalı çarşı dışında anca japonya ya gidecek biri bulursanız en iyi kurdan bozdurursunuz.

biergarten
1

mobil görünümden çık