sb




 

sözde montrö sözleşmesini tek taraflı bitirip gemileri kanal istanbul'dan götürüp paraya vuracaklar. farkında olmadıkları şey montrö'nün feshi demek rusya'nın savaş ilanı demektir. yani isteyen gemi yine boğazdan bedava geçecek ve sadece kendi çevrelerine kar sağlayacak bi yatırım olacak. bir diğer taraf da inşaat uzun yıllar süreceği için sıcak para akışı sağlanacak piyasaya.

hosein

bi b.ka yaramayacak. birileri cebini dolduracak emin ol. feci bi maliyet çıkacak ortaya, o da sana bana mal edilecek. çok çok "yanlış hesaplamışız, yanılmışız" deyip işin içinden çıkarlar

silah taciri

Tam anlatacağım, bi gülme geliyor.

Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir

www.hurriyet.com.tr

Haber neredeyse 20 yıllık ama boğazların durumunu güzel anlatmış. Kanal İstanbul bir halta derman olmaz o ayrı.

i was made for you

TR ekonomisi tamamen inşaata dayalı bir ekonomi, bu kadar çok cami, yol, hastane falan yapılmasının sebebi bu. Yapılmazsa inşaat devleri küçülmeye gider, giderse yüz binlerce insan işsiz kalır, kalırsa bi daha babayı oy atarlar akp'ye. Bu yüzden kanal istanbul gibi absürt projelere dahi ihtiyaç var. 60 milyar TL'den kaç kişi ne paralar kazanır tahmin edemezsiniz. Bunun 30'u falan gerçekten inşaata giderse şükredin, gerisi full avanta.

roket adam
1

mobil görünümden çık