Selam,

ilk önce 23 Mayıs için bir konser organize edildi. Biletler birkaç saat içinde tükendi. Sonra yoğun talep ve 22 Mayıs'a bir konser daha organize edildi. Şimdi baktım, sadece tek bölümde bilet kalmış, o da birkaç güne kalmadan biter.

Mesela Wishboneash geldi, jethro tull (ian anderson) geldi böyle bir talep olmadı. Bakınca en ucuz bilet de 100 tl üzerindeydi Camel'da.

Bu kadar mı çok sevdik bu grubu ?

 

latimer ölecek çünkü yakında, ölmeden bi camel izleyelim istiyorum ben şahsen

vedatchilipeppers

wishbone ash ile camel'ın bilinirliğini karşılaştırmak pek doğru değil bence. jethro tull da çok geldi. camel'ı yıllardır bekleyen insanlar var ve bi daha da gelmez. ayrıca ben de 23'üne almıştım pek de istemediğim bir bölümden ve 22 mayıs doğum günüm. bilsem 22'sine alırdım :/ ekstra eklenen konserin önce olması çok saçma ama grup da turnede sonuçta bi yandan.

tepedeki psychedelic adam

@vedatchilipeppers öyle konuşulur mu lan hırbo

regardless of what they say
1

mobil görünümden çık