
İşten çıkarmasalar bile güven ver diyedir.


Ya 2 ayda işten çıkarılcak bişey yapmamışsindir ama nasil diye sorana 'iyi bi sorun yok' demek var bi de 'iyi iyi! Baya merakli ise kendini veriyo' denmesi var. Yoksa bu pozisyon yeni uydurulmus hayati olmayan bi pozisyon olmadigi takdirde bisey olmaz. Takılma özetle


takıl tabiki, asistan arkadaş doğru söylemiş.
2 ay ve 6 ay bitmeden ik, ilgili kişinin yöneticisi ile bir form paylaşır/ oturur konuşur. biz bunu aldık tamam ama nasıl gidiyor? yapar mı, kalsın istiyor musunuz diye.
boşu boşuna yazılmıyor deneme süresi sözleşmeye.


niye kafan karisti ki? "deneme suresi" olayindan sen ne anladin?


@robokot tazminat ödemeden beni işten çıkartma hakları var işte. Bir şey talep edemezsin diyor adam. Benim sorduğum başka şey


e senden memnun kalirlarsa isi yapabilecegine inanirlarsa o sure doldugu zaman devam ettirecekler, supheleri varsa begenmedilerse o sure icinde veya sonunda isten cikarabilirler yeni birini denemek icin. oylama olmak zorunda degil de biri gitsin / kalsin karari verecek haliyle.


@robokot benim düşündüğüm şuydu hani, 2 ayda işten çıkmama sebebiyet verecek bir şey yapıp yapmayacağımı bilmiyorlar belki gelip kavga etçem, 3 gün gelip 1 gün gelmicem vs adam o tarz bir durumda "mağdur" olmasın diye bunu yapıyor eğer sorun yoksa da devam ediyorum. Şimdi ipin ucunda hissediyorum kendimi resmen :D


ipin ucunda degilsindir, bir sorun olamzsa buyuk ihtimal devam edersin, sadece isi yapabilecegine inanmazlarsa (veya dedigin gibi sorunlar olursa) devam etmezsin. Sonucta 2 ay sana orada egitimle yapilan bir yatirim var yani yeni birini 2 ay daha sifirdan yetistirmek zordur o yuzden buyuk bir puruz olmazsa problem olmaz zaten. ama isi yapamiyorsan da kimsenin seni orada tutmak icin bir sebebi olmaz tabii ki.
