[q]
(8) 

Raki

hikmetkaraman #1240833
Icerken ettiginiz sohbetleri, mezeleri, anilari bir kenara koyarsaniz, gercekten tadi guzel mi sizce? Anason aromasini seviyor musunuz?




 

sohbetler, mezeler, anılar olmasa ağzıma sürmem.

Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir

şahsen güzel buluyorum. koklamadan için vs dense de ben her yudumda koklarım, o koku hoşuma gidiyor. boğazdan geçerken bıraktığı tadı da, arkasından yoğurt veya haydari ile yoğunluğu açmayı da seviyorum. saçma sapan sosyal medya övücüleri yüzünden rakı candır bilmem ne edebiyatı çıktı biraz o soğuttu beni rakıdan ama genel olarak tadını da kokusunu da beğenirim.

fakirpislik06

ben de seviyorum. mesela şarap, votka tek başına içilecek kadar güzel gelmiyor bana. ağızda buruk bir tat bırakıyor. yanında illa yiyecek bir şeyler istiyorum ama rakı öyle değil. tadı ve kokusu güzel geliyor. tek başına içilebiliyor.

straight from the heart

rakinin tadi da kokusu da aromasi da guzeldir ama kusursuz +1, sohbetler, mezeler, anılar olmasa ağzıma sürmem.

ezeriko

Tadıyla da kokusuyla da aram yok.

kaymaktutmayansicaksut

Kokusuna bile tahammul edemiyorum. Bence berbat.

rusyalı kozmonot

sırf zevkine tek başıma bile içerim. seviyorum.

babilbaligi

bana göre sudan sonra dünyanın en güzel içeceği

çınarım
1

mobil görünümden çık