Aralık ayında 3-5 günlüğüne gezip görmeyi planlıyorum. Kışın nasıl olur, gidenler var mı, tavsiye eder misiniz? Ne yapmalı nereye gitmeli? Hangi şehirde daha çok gezilip görülecek yer vardır, aralık ayında güzel vakit geçirilir?




 

Kopenhag Avrupa'nin en güzel sehirlerinden biri. Her vakit türlü sanat aktiviteleri, süper modern sanat müzeleri, cool barlari klüpleri var. insanlar arkadas canlisi ve raad. mimarisi enfes. Christiania gibi emsalsiz bir bölgesi var. kopenhag +1 helsinki'yi bilmiyorum acikcasi.

ama genel olarak aralik cok süper bir tarih sayilmaz gezmek icin kuzei. soguk, rüzgarli, karanlik ve islak olacak :)

hophophoba

kopenhaga iki kez gittim ve ikisinde de sevemedim sehri hic. malmo daha hosuma gitmisti.
helsinki ise cok tatli bence ama kucuk ve kisin gidilesi bir yer olarak gelmedi bana. suomenlinna filan kisin cok guzel olmaz gibi.

kopenhagda gorulecek sey cok, aktivite de cok. malmoye gecilir zaten. sevmemis ve isinamamis olsam da kopenhag diyorum ben

kuehles blondes

kışın helsinki gerçekten oldukça soğuk, daha fazla ekipmanla gitmeniz lazım.
Oyum kopenhaga, yapacak tonla şey var, sıkılırsanız trenle isveçe malmöye trenle geçip dönebilirsiniz(metro kıvamında yakın), bir de soğuk ankara kışı kıvamındadır.
Sıcaklık dışında da kopenhag tabii ama fikir vermesi açısından ısı mevzunu yazdım.

kullanıcıadımbuolsun
1

mobil görünümden çık