www.sahibinden.com

Böyle bir sıradan yeşilyurtta bir daire milyon dolara alıcı buluyor mu sahiden ? Yani istanbulda milyonlarca milyon dolarlık adamlar mı var ?


 

www.forbes.com

evet

#13

AlsterWasser

burasinin gercekten edip etmedigini bilemiyorum acik söylemek gerekirse ama o ayarda cok zengin var istanbulda.

kurnaz

Bana alıcı bulması biraz zor gibi geliyor

all girls dream

istanbul'da yoksa arabistanda var. onlar alır.

brakgn

1 milyon cok degil sadece hepimizin alim gucu dustu.

ykyt

Editleyemiyorum. Dolarmis. Bakirkoy'de oturmak icin verilmez. O paraya ispanya'dan okyanus goren ev alirim, su sira kampanya var. Vatandaslik da veriyor.

ykyt

200 metrekara full deniz gören evden bahsediyoruz, her türlü alıcı bulur. deniz görmeyen 100 metrekare dandik evler bile 700bin 800bin diye gidiyor.

co2s2

buralar istanbul'un en güzel yerlerinden. yabancı nufus ağırlıklı ( avrupa veya yahudi )
her türlü alıcı bulunur. bakırköy'de o paraya ev verilmez diyen de bilmiyor. florya yeşilköy yeşilyurt buralarda çok daha üstüne satılan evler var.

ougkour
1

mobil görünümden çık