Hİçbir alet yok. 1-2 oda var sadece ve bir vücut. Koşma şınav mekik zıplama gibi şeyler olabilir.

19 litre su damacanası var da yan çevirince dökülür. Sadece düz kaldırabilirim.

Amaç kondisyon arttırmak , mesela uzun süre koşabilecek ya da bir şeyi taşıyabilevek düzeye gelebilmek.

Ne olabilir yapılacak şeyler?

 

Vücut ağırlığıyla yapılan hareketlere bak.
Kondisyon için ip atla.
Damacananın da içindeki suyu iç bunları yaparken.

diffarentiationation

(bkz: madbarz) bu uygulamayı cep telefonuna yükle bana dua edersin.

komando kani var bende

vücut agirligi yetersiz. ilk basta biraz ilerledim deseniz dahi sonradan daha fazla agirlik olmadan güclenemezsiniz.

kondüsyon icin bence en iyisi kondüsyon bisikleti. her gün 45-60 dk yapin süper kondüsyon olur.

bunun yaninda malzeme olarak temin etmeniz gereken bir kac sey var bence. gücünüze bagli olarak 5-8-10 kg dambillar, yoga mati, ve mümkünse bench.

kalite olarak bilmiyorum ama cok fonksyonlu su mesela güzel

urun.gittigidiyor.com

su ayni sekilde
urun.gittigidiyor.com

bir de bisiklet totalde 400-500 tl lik bir marafla güzelce kotarabilirsiniz bu isi. ilerledikce eksik malzemeleri alirsiniz.

kurnaz

Ben normalde boksa gidiyorum orda mesela hep aletsiz cardio yapıyoruz ve hiit şeklinde çalışıyoruz genelde. Şınav mı çekicez 5 kiloluk medicine ball üzerinde çekiyoruz. Mekik çekerken ya da burpee yaparken de aynı şekilde kilo ile yapıyoruz. Bu şekilde hareketlere ağırlık ekleyebilirsin ama medicine ball ile daha rahat edersin diye düşünüyorum.

jazzabel

bi tane kapıya takılan barfiks barı alıyorsun. bir de 3 lü set halka şeklinde olan direnç lastiği alıyorsun. bu malzemelerle epey ilerleyebilirsin.

orpheus

hiit workout.

dannycarey
1

mobil görünümden çık