bana bir psikopat dadandı. önüne gelene benimle ilgili bişeyler sıkıyor ki geri dönen ("senin için şöle böle dedi" diyen) kimse olamadığı içindir ki bunun bulaştığı kişilerin davranışlarındaki değişiklikten anlıyorum arkadan iş çevirdiğini. sadece bir arkadaş onun paranoyak olduğunu söyledi ama ondan bile emin değilim psikopat gibi geliyor bana daha çok.
hülasa özetle sürekli arkamdan hareketlerimi yorumlayıp önüne geleni bana karşı dolduran bu kişiden hukuken kurtulabilmem mümkün mü, yani nasıl yapılabilir, bazen tek olmadığını da düşünüyorum, emin değilim.



 

hukuken bilen birileri yardimci olabilir. ben psikolojik destegimi cikayim;

koy götüne rahvan gitsin

erich

savcılığa başvurun. itiraf, taciz gibi konulardan şikayetçi olabilirsiniz.

aliscan

başvur. ileride ufak büyük başına bir şey gelirse hiç olmazsa ilk kimden başlayacaklarını bilirler.

silver apple

iyi de geri dönen yok sorun orada. acaba bildirsem o kişileri karakola sorguya götürürler mi belki o zaman ne döndüğünü korkup anlatan çıkar? mümkün müdür?

telcambazi
1

mobil görünümden çık