objektif ve deneyim yorumu alabilir miyim?
o kadar çok farklı yorum geliyor ki delireceğim :)



 

Yaptırmadım ama kaşlarımın arasındaki çizgiye bir ufak temas düşünüyorum. Yaptıran arkadaşlarım da var (28-45 yaş grubu kadınlar) memnun hepsi. Ama coşmamak lazım, korkunç görünenleri var.

lcha

Ben yüzümdeki rahatsızlık yüzünden yaptırdım. Etkisini 2 ayda yitirdi tekrar yaptırcam bu aralar. Mecbur değilseniz yaptırmayın mimikleriniz çok değişiyor.

murty

Belirgin kırışıklıkların, kaz ayağı vb. varsa ve çok rahatsız oluyorsan bu durumdan yaptır bence. İyi bir uzmana yaptırırsan güzel bir sonuç alabilirsin. Ben yaptırdım gayet de memnunum.

Bir arkadaşım beni bir kadın doktora yönlendirmişti, muayenehanesine gittim, içer, girer gitmez beton bakışlı bir sürü kadın gördüm bekleme salonunda. Sonra doktoru gördüm, aman yarabbi kendi suratı da aynı. :) Koşarak terk ettim tabi orayı.

old possum

baby botox denen bişey var
yakın bir arkadaşım yaptırdı. çok az kırışığı vardı. onlar gitti. oturana kadar mimikler çok minik donuyor ama oturduktan sonra normale dönüyor. öyle beton gibi olmadı suratı yani.

interview with the vampire

Kırışıklık izleri daha da derinlesmeden dudak çevresi için ben de düşünüyorum ama
hyaluronik asit ile de dolgu yapılıyor.
Sanıyorum 1 sene kalıcılıgı var.sanki bir light versiyonu gibi geliyor bana ama tabii cok detayli bir bilgim yok,onu da arastirabilirsiniz.

demoniclewinsky
1

mobil görünümden çık