Dünyada bu kadar üretiliyor, satılıyor ediliyor, senelerdir de var halen, ama herkes kötü olduğunu söylüyor. Batık çıkarıyor, ağda daha iyi, en iyisi epilasyonla kurtul şekerim filan ama kimse mi memnun değil, kimse mi kullanmıyor bunu?




 

ben kullandım bir süre, denildiği kadar kötü.

pinkpeony

zaruri haller olmadıkça kullanmıyorum.
ayrıca ağda da batık yapıyor.

cabiday

Braun kötü philips satinelle serisi nispeten daha iyi.

curukturpkokusu

Ben erkek halimle kullandim, ense tirasi olmaktan kurtuldum, bence cok yararli. Ama ben eve almadim, epilasyon merkezinde yaptirdim. Zaten orada kadindan cok belki de erkek vardi.

Traveller

bacakta batık yaptı ama diğer bölgelerde batık yapmadı. 1 seans lazer ile batıklardan da kurtuluyorsun. senelerdir bazı bölgeler için kullanıyorum. memnunum. tabii ağda daha iyi ama uygulaması ve temizliği daha meşakatli. bu daha kısa sürüyor

la noix

Bende batık yapıyor ama pratikliği nedeniyle zaman zaman kullanıyorum yine de. Ağda ise evde hazır bantlarla kendim yaparsam batık yapıyor ama salonda yaptırdığımda hiç olmuyor.

manuel mandalina

yoo var. ben hala liseye başladığımda annemin aldığı epilasyon aletini kullanıyorum. hiç batık olmuyor. üstelik yazın 1 ay, kışın 3 ay götürüyor :D ama sanırım bunda az tüylü bir insan olmamın etkisi olabilir.
geçen yaz bir kere üşenip jiletle alayım dedim bacaklarımı, 1 hafta sonra görünmeye başladı tüylerim, bir de kötü oldular. hiç sevmedim. ağdayı ise hiç denemedim çünkü yabış yabış.

istanbul kanatlarimin altinda
1

mobil görünümden çık