[q]
(4) 

ayakkabi tabanligi

baldur2 #1223447
selam arkadaslar, uzun sureli ayakta durdugum icin tabanlik almayi dusunuyorum sadece ayaklarim da hafif agri var ama bunu kullanmak icin ozellikle bir rahatsizligimin olmasina gerek var mi yoksa ekstra rahatlik sagladigi icin kullansam guzel olur mu. onun haricinde kalin corap da etkili oluyormus ayak sagligi acisindan, ne diyorsunuz, kalin corap mi giyeyim?




 

Ortopedi görsün bi. Belki taban çökmesi belki fazla yüksek taban çatısı vardır. İkisi de farklı çözümler gerektirir, belki de hafif topuklu ayakkabı giymen gerekiyordur.

yaren

tabanlık işe yarıyor. bir de işten gelince ayaklarınızı ters dikin. pis kan mı ne toplanıyormuş. birşeymiş.

böyle anlatınca olmadı, ben de bu konunun cahiliyim gerçi ama eski bir arkadaşım öyle yapıyordu. O da bütün mesai yürüdüğü bir işle iştigaldi. Ondan duyduklarım bunlar.

mete kudur

Müthiş rahatlık. Eczaneye git, orada mavi silikon tabanlıklar satıyorlar. Onlardan al, 24 saat ayakta dur, hicbisey hissetmezsin. Ister direkt koy ayakkabıya ister önce ayakkabinin tabanligini çıkar öyle koy.

super kahraman olsaydim baba olurdum

kullandığım birkaç ayakkabıda da çok rahat etmemi sağladı. yalnız ayakkabı tabanını çıkarıp yerin yeni tabanlığı koymalısın, ben ilk başta çıkarmadan yerleştirmiştim, eskisinden daha rahatsız oldu. oldukça sıkmıştı.

burty
1

mobil görünümden çık