belki bir klasik olacak ama çok çok uzun zamandır da sözlüğü takip ederim, geçen sene ilk kez kullanıcı hesabı almak aklıma geldi. dolayısıyla çaylak olarak yoluma devam ediyorum.
böylesi özel bir günü yalnızca "daha hızlı üye oldular" diye yalnızca yazarlara hibe etmek çok üzdü beni. ücretsiz girelim demiyorum tabi ki ama girelim yeter bizim için. hani otobüs biletlerini falan düşünmeye başlamıştım bugünkü mesajı görünce şok oldum.
bu özel bir gündür, siz de biliyorsunuz. yalnızca daha hızlı üye oldular diye bu özel günü yalnızca yazarlara hibe etmek hiç doğru değildir. bilet satın alarak biz de girmek istiyoruz bu etkinliğe, bu özel günde yer almak istiyoruz.

olm o kadar bir bok olmayacak moda girme yav.
bir tek striptizci kızları merak ediyorum ben.


"böylesi özel bir gün" klişenizi anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum. yazarların aidiyet ve bağlılık duygusunu bile anlamakta güçlük çeken, ama belli bir seviyede kabullenebilen bir insan olarak soruyorum, yazar olmayan biri için ekşi sözlüğün doğum günü neden bu kadar vurgulanmaya değer "özel bir gün" ?
sadece merakımdan soruyorum, gerçekten...


çıkın bi hava alın gelin kardeşim böylesine özel günler falan iyi değilsiniz sanırım.


benim icin de acayip ozel bi gun bence xD
ta izmirden qalqip qelcem bu kutlu dogum gunu icin.
shéNi shévhiyh0ruM sh0zLuqh


çaylakları almayın laa, az mı bekledik biz yazar olmak için XD
(bkz: devrecilik)
bu olay cem yılmaz'ın first class hikayesine benzedi.
'' perdeyi kapattılar napıyorlar acaba içerde''
o değilde cidden almak isteyen varsa yardımcı olsun..
(bkz: kızılay)


davetiye kodumu verebilirim, cidden..


davetiye kodumu satabilirim
cidden :)


satılık davetiye kodu. iletişime geçin :)


ben de üzüldüm, katılmıcam ben davetiyeyi seve seve iletirim size öyle bir durum mümkünse.Yani sözlüğe ben yeteri kadar değer vermiyormuşum, hakeden gitsin.
Zaten de 6. nesil yazarım, haketmiyodum
Ama çok da özel değil yau, çok beklentiye girmeyin reca ederim.
