Not: her iki uzatma kablosu da topraklı, max 3500w kapasiteli.
Her bir uzatma kablosu farklı prizlerde takılı.

elektirikli ısıtıcı, fırın falan takmayacaksanız bir şey olmaz, ancak bence bu yapı marketlerde satılan yüzeye zarar vermeyen yapıştırıcı çift taraflı bantlarla yapıştırsaydınız daha iyiydi. pişmanlık durumunda yeri değişirdi. olan olmuş tabii.
sonuç olarak kettle dandik bir markaysa kullanmadğınızda fişini çıkarın (mutfak dolabı denince kettle takılı olacağını varsaydım).
düzenleme: yani aslında %99,9999999999999999 yangın çıkarmaz ama işte insanın içine dert olunca oluyor anlayabiliyorum.


Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim, bir uzatma kablosunda sadece bulaşık makinesi, diğer uzatma kablosunda ise sadece çamaşır makinesi kullanılacak. İkili olmasının nedeni maalesef tekli bulamamam.


Mutfak dolabina çakmak tutsanız dahi tutuşması öyle kolay değil. Kaldı ki kablonun ısınması yaygın kanının aksine iyidir dışındaki izole aynı zamanda ısıl iletkendir ve içindeki telin ısısını dışarı atar.


Cevabınız için teşekkür ederim. yalnız mutfak dolabının içine montajladım. kalitesiz kontraplak gibi geldi yani baya bi ince ama dediğin gibi ısınması olumluysa herhalde sıkıntı çıkartmaz.
