İrlandayım da az önce bir clubtan geçerken kimlik istedi.Türkiye pasaportunu gördükten sonra almadı.Yarın da gidicem yine aynısını yaparsa ırkçılık değil mi bu ?




 

Irkcilik bence. Neden almadigini sor. Sonra turksun filan derse polisi cagir o anda.

kuehles blondes

irlanda ırkçılığın en baba yaşandığı ülkelerdendir dünyada.

tchuck

bu avrupada her yerde basina gelebilir. avrupalilar genelde irkcilardir zaten.

ubi dubium ibi libertas

Biz kendimizi beğenmiyoruz, adamlar beğenir mi. Kim bilir kaç tane türk pasaportluyu içeri aldıktan sonra ne olaylar yaşadı .

Özet adam haklı

kleider

gizli kamerayla gidin, elemanlari biraz konusturun. ters yapmayin sadece. onlar ters irkci bir seyler soylerse hem youtube'a yuklersin hem polise gidersin.

ubi dubium ibi libertas

ırkçılık değil genelleme ve savunma mekanizması diyelim.

Tears of Devil

genelleme yapmayın yahu. irlanda'da bulunmadım sonuçta, sallamak istemem ama bulunduğum yerlerle alakalı da kimisi insanlarının çok ırkçı olduğunu söyler, başkası farklı konuşur. bu tip konular direkt kişinin yaşadığı deneyimle alakalı ve kişiden kişiye değişebiliyor. kulüplerdeyse içeri alınma konusunda çok fazla değişken mevcut, net olarak sen türksün diye alınmadığını söyleyemeyiz. şayet daha sıradan bir ortam olsaydı, evet ırkçılık diyebilirdik tabii ki.

soso

biz ingiltere'de kızlı erkekli bir gece klubüne gitmiştik.
yunanlı arkadaş sigara içmeye çıktı, dönüşte almadılar senin tipin uyuşturucu satıcısına benziyor demişler. sdfdsf.
aldılaramadık da geri çıktık çaresiz. herif hala kavga etme peşindeydi kapıda :D

işte tipine göre muamele yapıyorlar da kesin bişiler olmuştur daha önce oralarda sıkıntılı

passion rules the game
1

mobil görünümden çık