[q]
(3) 

Düğünde Giyim

reavelyn #1214995
Merhaba, haftasonu bir düğünde tercüman olarak çalışacağım. Göz önünde olurum muhtemelen, daha önce düğünde yapmamıştım tercümanlık. Nasıl giyineyim? Takım elbiseye çok sıcak bakmıyorum çünkü şehir dışına otobüsle gideceğim. Yine de son çare o olacak gibi. Sizin önerileriniz neler?




 

Takim giymiyorsaniz, mavi keten uzun kollu gomlek, kollari dugmelenenler daha iyi olur. Altina kanvas pantolon ya da koyu lacivert kot, kosele olmayan ama ciddili ayakkabi. Varsa ince spor bi ceket de iyi olur.

red g

minik bir sirt çantasına takımınızı güzelce katlayıp koyun. inince üzerinizi değiştirip öyle geçersiniz düğüne. ne görürseniz giyim yolculuk sonunda kırışıp buruşacak, düğünde kötü görünecek ki bir de is için oradasınız.
hic olmazsa rahatca yolculuk yapın, üzerinizi değiştirip şık bir şekilde düğüne katılın.

balik kraker

mobil edit:
ne görürseniz giyim= ne giyerseniz giyin

balik kraker
1

mobil görünümden çık