1)bol entry'li bir başlığa tıkladığım zaman firefox 15-20 saniye komple kitleniyor. sayfada 100 entry gösterimi ayarlı ki öyle de kalsın isterim. itüsözlük'te denedim böyle bir sorun yok.

2)bir de ara sıra temam kendi kendine her zamankine dönüyor. absolut kullanıyorum. logout yapıp tekrar login olunca bazen düzeliyor bazen bu işlemi bir daha yapmam gerekiyor.

3)bazen entrylerin altındaki butonlar kayboluyor, üstframedeki butonlar tıklanmaz oluyor ve arama kutusunun altına değişik butonlar geliyor (parçacık hızlandırıcı mı ne).

win7, firefox 3.6 kullanıyorum ama güncellemeden önce de vardı bu sorunlar.

 

ikinci ve üçüncü soruların cevabı ctrl shift del

emraah

win7 ve ff 3.6 kullanıyorum. ilk sorun eğer itüsözlük'te hata vermiyorsa ram'le alakalı değildir. dolayısıyla temayla alakalı diye düşünüyorum.

bykush

ilk sorun için temayı değiştirdim entry sayısını da 50'ye düşürdüm sonuç aynı sadece süre biraz azaldı.

zittirulp

ya klişe gelecek ama ccleanerla sistemini temizlemeyi dener misin? cache dolmuş olmasın senin?

bykush

denedim şimdi ama fark yok.

zittirulp
1

mobil görünümden çık