
yöneticinizle konuşun zabıtaya şikayet edeceğinizden bahsedin, apartmanlarda birşey çırpılmadığından bahsedin. Bırakın yöneticiniz diyalog kursun, sonra da zabıtaya şikayette bulunun devamlı (arka arkaya sürekli şikayet edin)


Apartmanlarda birşey çırpılamaz. Net. Amma velakin bütün bunları yaparken, apartmanda evcil hayvan yasağı var mı diye bakın. Sakata gelmeyin.


yıkanmış çamaşırları dahi silkeleme takıntısı olan biri olarak bunu bir hak olarak görüyorum açıkçası.
bizim üstte kiracımız var, anlaştık, yalnızca bizim açmadığımız pencere tarafından silkeliyor. siz de milletin kıllarını her gün balkonunuzdan temizlemek zorunda değilsiniz. ayrıca balkonda çamaşırınız falan da olabilirdi. bence kullanmadığınız bi pencereden silkelemesi konusunda uyarıda bulunun. baktınız takmıyor, gerekli mercilere başvurursunuz.


Bazı apartmanlarda silkeleme günü belirleniyor o günün dışında kimse silkeleme yapmıyor. Siz de böyle bir gün belirleyin herkes rahat etsin.
Bence de apartmanlarda bişey silkelenmez, bizim apartmanda silkeleyen yok mesela. Hem elektrik süpürgesi varken ne gerek var, silkeleyenin ağzı burnu da toz doluyor, uçuşanlar onun balkona da iniyor bir de balkon temizle demirlerine varana kadar tozlanır balkon. ne o, halı temizledim, tozların bir kısmı daha içeriye girmeden halıya yapıştı bile! hiç akıl kârı değil yaptıkları.
