1- hangi bankadan alayım? tavsiyeniz varsa ona öncelik veririm, benim fikrim yok.
2- hiçbirinde mi taksit yok?



 

ING Bank'ın Pegasus Plus kartını tavsiye ederim. Hem Bonus Kart'ın tüm taksit avantajlarından faydalanabilir hem kazandığın puanları alışverişlerinde kullanabilir hem de bu puanlarla Pegasus'tan bilet alırken avantaj sağlayabilirsin. Kart aidatı da yok.

(git: www.ingbank.com.tr
)

voodoo

Finansbank'tan ALMA.

Fixcard kullanıyorum, yıllık aidat yok ama hiçbir kampanya, puan falan da yok. Öyle taksit yapıyor sadece lazım olduğunda :D

chicha

25 yaşından küçükseniz bonus genç öneririm. taksit yapabiliyorsunuz.

gsgsgsgsgsgsgsgs

cepteteb

eeb

Paraf iyi, sık sık parapuan kampanyası da yapıyor. Ben memnunum.

manuel mandalina

Flexi kullanıyorum. Taksit imkanı sınırlı ama yok değil.

curukturpkokusu

en enpara kartı bekliyorum senelerdir ama gelmiyo, yetti artık. garanti'nin kart aidatı iadesi isteyenlere karşı dava açması ile kendisine gıcığım, yapı kredi tacizci gibi aradığı için, (SÜREKLİ AMA) (hesabım bişeyim de yok) ona da gönüllü değilim.
kampanya, puan derdinde değilim ama senede bi kere bişi alıcam, mesela klima, ona taksit yapacak kartım olsun diye alıcam.

25+ yaş :/

neynep

Yapıkredi kullanıyorum, internet bankacılığı ve vadesiz hesap açtırınca (hepsi ücretsiz) üyelik aidatı almıyorlar, 5-6 senedir böyle. Ha napıyorum, elime geçen parayı vadesiz hesaba yatırıyorum, ödemeyi de internet üzerinden yapıyorum. Taksit konusunda da oldukça elverişli ama telefon alışverişlerine taksit yapılmıyor.

sanguine

hemen hemen her bankanın aidatı olmayan kredi kartı bulunmakta. Bence hangi bankadan ziyade hangi kart türü önemli alışveriş avantajı için. World, bonus, maximum, paraf..

silah taciri

cepteteb

contavolta

cepteteb +1

seyduna6687
1

mobil görünümden çık