sevgiler saygılar,

amatör olarak şiir yazıyorum ve takribi 80 sayfalık bir birikimim oluştu. hem anı olarak kalması için hem de birkaç yakın arkadaşıma dağıtabilmek için 5 10 bilemedin 20 30 adet kitap bastırmak istiyorum. tatilden döndüğümde ankara civarındaki özalitçileri bir gezeceğim. sormak istediğim şeyler ise:

1: gerçek bir kitap gibi görünsün istiyorum; sarı kağıt, amerikan kapak vs. ankarada bunu yapabilecek nereler var?

2: dizgi işini nasıl yapmalıyım, bunun için bir program filan mı gerekiyor?
şiirlerimin biçimi oldukça önemli.

3: bu işin maliyeti yaklaşık olarak ne kadar olur?

şimdiden teşekkürler :)

 

Copycenterda bu işi yaptırabilirsiniz. Kitap gibi görünmesinin sırrı ciltte. Kağıt seçebilirsiniz bahsettiğiniz kağıt şamua kağıt olması lazım. Seçtiğiniz yazı fontunda tüm türkçe karakterler varsa dizgiyi word biçiminde bile teslim edebilirsiniz. Fiyat konusunda bilgi veremiyeceğim. Ama istediğiniz kapak, cilt, kağıt,adet özelliklerini belirledikten sonra farklı yerlerden fiyat alın.

zidan

Dizgiyi götürürken fontu götürmeyi unutmayın

zidan

200 kitap 2500 civarı tutar. Ama 20 30 tane basarlar mı bilmem.

iddaaci

copycenter dediğiniz spesifik bi yer mi yoksa adında copy center geçen muhtelif bir yer mi? teşekkürler bu arada cevabınız için :)

moonwalkyapanzebani

Beşevlerdeki Türkerler yapar. Fiyat olarak da gayet iyi. Maltepe'de de iyi bir matbaa varmış ama yapar mı bilmiyorum.

Fusha

Matbaa yapmaz hocam copy center yapar. Copycenterların hepsinde ciltci bulunmaz yalnız.

zidan
1

mobil görünümden çık