dun aksam ben motosikletimle sag seritte giderken sol seritteki servis minibusu zirt diye sinyal fln vermeden onume kirdi. hizli gitmedigim icin bir sey olmadi. az ilerde trafik sikisinca yanna gidip onume niye kiriyosun gibi bir hareket yaptim, adam da sktrgt senle mi ugrascam gibi bir takim hareketler yapip onune dondu. fotografini cektim aracin.

bugun arac uzerinde ismi olan sirketi aradim. atabek tur, ogrenci personel vs. tasima sirketi. telefonu acan kiz bu arac kiralik arac, su an okullar tatil oldugu icin de bizimle calisiyor sayilmaz, bizi ilgilendirmiyor deyip yuzume kapadi.

ben basit bir ozur, minimum da olsa ilgiliymis gibi davranma, sahte de olsa bir nezaket beklerken telefona bakan kiz sofor kadar denyo cikti.

ne yapayim ben, kime diyem derdimi?

 

motorda yenisin sanırsam. Türkiyede orospu çocukluğu sıralamasında servis şöförleri ilk sıralarda yer alıyor. Özür beklemen hatta arayıp böyle böyle demen bile zaman kaybı olmuş. Cezai bir sistem işlemiyor allahından bulsun deyip devam ediyorum.

prezarlatif

Ben polisi arayıp şikayet ediyordum

gazozailacatmauzmani

yeni sayilmaz bir 10 sene oldu. daha once basima geldiginde ve sirketlerini aradigimda en azindan bir ozur dilemislerdi. surucunun de uyarildigi soylendi. tabi ne kadar dogru bilemiyorum. bunda boyle suursuzca bir ilgisizlik gorunce sinirlendim. polis ise yaramadigi icin sirketten yururum diyordum. simdi sirkete de gicigim. gugullayinca bir bilgi de cikmiyor dogru duzgun.

jimicik

allaha

nrmnm

minibüs, servis aracı, taksi, belediye otobüsü

bunları görünce yavaşlayıp olabildiğince genişten alıyorum. benim çözümüm böyle.

captainobvious

Bir an önce mevcut olayı unutmaya bak. Yapılacak bir şey yok çünkü.

arnold schwarzeneger
1

mobil görünümden çık