Sizce böyle bir durumda başka ne yapılabilir arkadaşlar?

"Sayın booking.com çalışanı iyi günler,
Lütfen bu maili sonuna kadar okuyunuz ve sorunuma cevap veriniz !!!
2-5 temmuz için Amsterdamda 6-9 temmuz için de Berlin'de konaklamak için tam 10 hafta öncesinden ücretsiz iptal seçenekli rezervasyon yaptık. Amsterdamdaki tesiste konakladık hiçbir sorun yok ama Berlin'e gitmemize 2 gün kala 'bookingden' mail aldım ve bana Berlin konaklamamı yerine getiremeyeceğinizi bunun yerine başka bir tesis önerdiğinizi, zaten tesisin iptal etmiş olduğu rezervasyonumu da bahşeder gibi ek masraf çıkmadan iptal edeceğinizi söylediniz. Önerdiğiniz tesise baktım ve yer kalmadığını gördüm. Size mail attım ve bana dönmediniz. Ben de Berlin'e gitmeme 1 ( bir,one !!!!!) gün kala kalan üç beş tesisten bize uygununu seçtim ve rezervasyon yaptırmak zorunda kaldım. Rezervasyon numaramı size gönderdim ve sizden gelen cevap fiyat farkının çok olduğu ( 10 hafta önce yapılan rezervasyon 310.50€ - 1gün önce yapılan rezervasyon597€ = 285.5€) ve sadece 28.5 € geri ödeme yapılacağı!!!!!
Şimdi lütfen şu sorularımı cevaplayınız!
1. booking.com aracı firma olamayacaksa niye var?
2. 11 hafta öncesinden yapılan rezervasyonla 1 gün önce yapılan rezervasyon fiyatı birbirine yakın olabilir mi?
3. Ben 1 gün öncesinden sizin istediğiniz gibi ucuz olsun arada fiyat farkı çıkmadın diye nasıl bir yerde kalsaydım? Sonuçta aynı standartlarda oda ayarlamak benim hakkım ve aradaki farkı siz ya da rezervasyonu iptal eden tesis ödemek zorunda değil mi?
4. Booking.com kurallarına göre tesis kaynaklı bir sorundan dolayı konaklamanın iptali konaklayacak kişiye ne zaman, kaç gün önceden bildirilmek zorundadır?
5. Sadece 28.5 € geri ödemeyi neye göre hesaplıyorsunuz?
6. İptal eden tesisin hatasını müşterilerinize mi ödetiyorsunuz?
7. Amsterdam'daki tatilimin son iki gününü rezil etmeye ne hakkınız var?
8. Tekrar ediyorum aracı firma olamayacaksanız ve ben size güvenemeyeceksem benim hakkımı koruyamıyorsanız neden varsınız?
Ayrıca; hiç konaklayanadığımız tesis 8/04/2017 de ödemeyi kartımızdan tahsit etti 2 aydan fazla paramızı kullandı ve 6 temmuzda konaklamayı iptal ettiği halde hala paramızı geri yatırmadı!!!
Bu sorunumun acilen çözülmesini bekliyorum ve bu yazdıklarımı her yerde paylaşacağımı bilmenizi istiyorum.
İyi çalışmalar

 

Booking müşteri memnuniyetini gözeten bir firma bunu biliyorum, ama Eminim satış sözleşmelerinde bu durum karşısında kendisini kurtaracak maddeler de vardır. Yani isterse 1 gün kala da iptal edebilir bence

gazozailacatmauzmani

mail değil de telefon aç. bekleme süresi uzun olsa da telefonla görüş. mail dönüşleri 1.5 aya varabiliyor.

booking sadece listeleme sitesi. bi konuda sigortalamıyor. paypal gibi değil. bi de sonradan pek bi telafileri olmuyor. sorun yaşandığı an arayıp yardım istemelisin. hotelin iptali sonrası telefon açan bi müşteriye başka opsiyon olmadığı için ve müşterinin sokakta kalmaması için airbnb den ücretsiz ev tuttuklarını biliyorum.

ama sonradan şikayet pek bi işe yaramıyor.

sttc
1

mobil görünümden çık