paraya belirli bir süre dokunmayacağım gözüküyor. kiralık kasa ücreti ve ulaşımı zor geliyor. direk o miktarı altın olarak çeviren bankalarda az. bununla uğraşmak istemediğim için ne yapmam mantıklı sizce?

altında durmayacağına eminsen eylül ayını bekle. yurtiçi-yurtdışı (hint vs) düğün dönemi olduğundan, fiyatının yükseldiği söyleniyor.


@manuel mandalina hemen acele olarak yapmayacağım ama en geç yaz sonu yapmak istiyorum bu işlemi ben. teşekkürler.


şu an altın biraz düştü. dolar da epey yükseldi. ancak doların daha da yükselme ihtimali hala var. tamamen risk işi.


soruna cevap değil belki ama, altınları bankadan al kasayı kapat ve altınları vadeli altın hesabı olan bir bankaya yatır. hem vadeden gelirin olur (0.75 civarı faizler) hem de kasa ücreti ödemezsin. fiziksel altını bankaya yatırmak için altın günleri diye aratabilirsin.


bence kesinlikle satma şu aralar.
prezerlatif +1
