[q]
(4) 

arı sütü, polen

neynep #1192941
merhabalar, arı sütü, polen, propolis yiyip hayatı değişen, sağlığına kavuşan var mı?




 

ben bağışıklık sistemi ile ilgili ciddi bi rahatsızlığı olan biri olarak bunu doktoruma danıştım. kendisi iyi bir doktordur. dediği tek şey "kanıtlanmış hiçbir faydası yok, boşuna para harcamayın öyle şeylere" oldu.

bana tamamen pazarlama gibi geliyor. 2 senede bir yeni bir "doğal mucize" çıkıyor piyasaya zaten.

nathanieltroy

Oha len şimdi bu konuyu araştırıyordum:)
Kesinlikle faydası var. Sözde modern tıpçı bilim adamlarına güvenmiyorum. Kanıtlanmış faydası yokmuşmuş... onlardan makale var faydası hakkında

benaslindayohum

pek teknik bilgim yok ama çocuğunun göçmüş bağışıklık sistemini bunarla düzeltmiş bir anne sonrada ben bunu yaparım demiş bu işe girmiş bir yerde okumuştum. çok mantıklı gelmişti. o kadını araştırın bence.

edit:www.hurriyet.com.tr

yue

Bu kış her akşam bir bardak suya 15 damla propolis karıştırarak içtim. Bünyem zayıf ve bir de bademciklerim olmadığı için hastalığım çok kolay ilerleyebiliyor. Bu kış hiç hastalık geçirmedim. İlgisi var mı kesin diyemem ama bu kadar tesadüf de olamaz gibime geliyor. Ayrıca propolislerin de kaliteleri var. Kutusunda % oranına göre değişiyor. Alacaksanız buna dikkat etmenizi %15-20lik su karışımına 40 lira verip kazıklanmamanızı öneririm.

ecaeris
1

mobil görünümden çık