[q]
(8) 

new balance ayakkabı

neynep #1189248
merhabalar, new balance 990 kullandıktan sonra başka bişey kullanıp, "ya bu da çok iyiymiş, en az onun kadar memnunum" dediğiniz bişey var mı?
tabanı diğer hiçbi ayakkabıda olmadığı kadar rahat, iki sene sonra bile. ama yeni bişey almam lazım ve bazı küçük şehirlerde bi ev kirası olan bi miktar dışında bi alternatif varsa onu alayım dedim.

teşekkürler

 

geçenlerde yine new balance alma hatası yaptım.
aldığım 3 nb'de de çok ciddi deformasyonlar meydana geldi. dışarıdan bakınca bişe yok ama ayakkaı bollaşıyor abicim. evet tabanı gerçekten rahat ama ayak içinde oynmaya başlıyor. bağcıkları sıkayım desen bu sefer çirkin görünüyor.

en son aldığım yine canımı sıkınca ayakkabılıktan adidas sambamı çıkardım. tabanı biraz daha sert olsa da çok daha fazla rahat ettim çünkü ayağımı tamamen saran sarmalayan bir ayakkabı.

ben adidastan şaşmam bundan sonra ki adidaslarımı 3 kere nb ile aldattığım için pişmanım.

not: belki sorun benim ayaktadır (47.5 numara) ama ne olursa olsun bu kadar bollaşmamalı.

teritori

sanırım o tabanındaki çukura denk gelen o doldurgaç fonksiyonu bayaa fark ettiriyor bende. bi de ortopedik taban arayacağım bu şekilde, ama tabanın total olarak dengeli ve hafif olması, zıplarken ederken uyumlu olması ayakkabıya entegre olması ile daha mümkün gibi.

neynep

bende new balance'çıydım. teritori'nin söylediği bende de oldu.

skechers'lara rahat diyolar ama tipleri hoşuma gitmiyor. bi bak istersen.

şundan almayı düşünüyorum şimdi.
www.yalispor.com.tr

contavolta

tam adamına geldin. New balance 990 parçalanan kadar giydim. nedeni ise başka bir ayakkabı bulamamamdı, sende bulamazsın :)

Neden? ;

ayakkabıda bir sürü teknoloji var en iyilerinden biri ABZORB® ve ENCAP , tabana ve ayağın diğer bölümlerine yastıklama yapıp,darbedeki emilimi dağıtıyor.

En sonunda makul bi fiyata bi ayakkabı buldum.New balance 990 alamıyorum çünkü çok pahalı..

adidas terrex skychaser
adidas terrex boost b22846 (bu benim aldığım) Goratex olmayanlara bak.

Kesinlike çok iyi ayakkabı, 990'dan sonra gördüğüm en iyi ayakkabılardan biri ama yine 990 benim için bile başkaydı.

kozm

new balance hiç giymedim ama skecherslar gayet rahat.

inheritance

sketchers'lar başta rahat oluyor, hafifliği ile çekiyor ama şeklini kaybediyor, desteklememeye başlıyor. ben memnun kalmamıştım, olumsuz örnek de çok duydum :/

neynep

ben de skechers almayın demeye geldim. küçük ve ince ayaklarım olmasına rağmen ayakkabı çok çabuk yayıldı, deforme oldu. bir daha asla almam.

terrexlerin tabanı rahat ancak bendekinin üstü biraz fazla sert geldi, saatlerce yürüdüğümde pek rahat etmiyorum.

111111

valla ben de nb 990 kullanıcısıyım, siyahı var şu an. bu parçalanınca muhtemelen gri renginden alıp 990'a devam ederim. hem estetik hem rahatlık olarak farklı bir ayakkabı bulamadım. 990 da çok pahalı tabi allahsız.

renkli hayalet
1

mobil görünümden çık