[q]
(4) 

ucuz almanya bileti

feldspar #1184710
temmuz ayı için alacağım bilet şu an 700-1000 lira bandında. daha ucuza getirmek için ne yapabilirim :) trickleri alabilir miyim




 

Yaz biletlerine subattan itibaren hep baktım, ama Almancılar cok onceden ne zaman tatile cıkacaklarını bildiklerinden, sagolsunlar biletlerini 1 yıl önce alıyorlar.

Su an, o sezon icin ucuza bilet bulamazsın, yapman gereken, gidecegin vakitte hangi eyalette resmi tatil degilse oraya ucman... Mesela yazın Hessen'de tatil olmadıgı icin Frankfurt'a ucuz bilet aldım. Oradan kendi sehrime ucuz otobüsle gecis yaptım.

Antalya'dan kalkan 'corendorairlines' var, simdiye kadar bulup bulabildigim en ucuz biletleri oradan aldım yine baska bir sehire.

buf-e kür

nereye, tam olarak ne zaman? almanya koskoca ülke. gidiş dönüş mü, tek yön mü? temmuz ayında frankfurta 47 dolara bilet var.

mr.goodcat

SunExpress fiyatları pek değişmiyor. Bir de Aerobilet aracılığıyla 50-100 lira daha ucuz oluyor.

Lim5

nereye gideceğin önemli.

ilk olarak ucuş günlerin esnek olmalı. haftabaşı ve sonu uygun saatlerdeki biletler pahalıdır. salı ve perşembe günleri. kalkış saati sıkıntılı (gece 5 mesela) biletler ucuz olur.

almanya içinde tren ve flix bus oldukça uygun. gitmek istediğin şehire ucuz uçuş yoksa 2-3 saatlik başka bir yere gidip oradan tren ya da otobüsle devam edebilirsin. yalnız dikkat et bazen tren de pahalı olabilir (20-30 euro)

orpheus
1

mobil görünümden çık